Anja Van Renterghem

Tuinaanleg Huldenberg – Grote tuin

 

Heeft u een grote tuin die aan vernieuwing of onderhoud toe is? AVR Tuinen staat u van A tot Z bij bij de tuinaanleg in Huldenberg en omstreken grote tuin. Elk tuinaanleg project is anders, we stemmen elk project voor ontwerp en uitvoering van uw tuin volledig af aan de wensen van onze klant. Verschillende stijlen zijn mogelijk, van landelijk en klassiek naar tijdloos en modern. Zo maken we steeds een tuin, volledig op maat.

Elke tuin heeft zijn sterke kanten, de pluspunten van uw tuin worden naar voren gebracht, zodat u optimaal kan genieten in uw eigen stukje natuur. Ook wordt de aansluiting met de woning in acht genomen, zo kan u ook binnen uw woning genieten van uw tuin, het hele jaar door. Contacteer Anja Van Renterghem voor meer informatie over tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in de regio Huldenberg.

Of het nu gaat om een grote tuin of een kleine tuin, AVR Tuinen zorgt voor de uitwerking van grote en kleine projecten, volledig in lijn met de wensen de budgettaire mogelijkheden van onze klanten.